Home / Activitats / Activitats realitzades / 25 de novembre: Esmorzar d'economia amb el Dr. Miquel Puig

25 de novembre: Esmorzar d'economia amb el Dr. Miquel Puig

25 de novembre: Esmorzar d'economia amb el Dr. Miquel Puig

Miquel Puig: “Catalunya està canviant el seu model i el camí és apostar en Recerca i Innovació .”

El Dr. en ciències econòmiques, actual Director General del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya, i autor del llibre “Un bon país no és un país Low Cost ” ha parlat davant de joves empresaris sobre la situació econòmica actual del país i sobre les perspectives de futur, i ha afirmat que Catalunya és en aquest moment en un dels pols europeus en recerca i que “serem un país competitiu si apostem en la indústria innovadora ”.

L’acte, organitzat per l’Institut Sallarés i Pla (ISP Joves empresaris i Directius Industrials) i el Club de Joves Empresaris del centre Metal·lúrgic de Sabadell) ha servit per plantejar i donar resposta als problemes econòmics actuals, els de la societat del futur, i també per conèixer les característiques actuals i la situació del model econòmic català vigent.

El Dr. Miquel Puig ha afirmat en relació a la situació política actual que Catalunya acabarà sent “el que vulgui ser ” i, en relació al  futur de l’economia, ha afirmat que el país ja està canviant el model apostant per un canvi que ha de contemplar l’aposta clara per la indústria que innova. Puig també ha volgut destacar que: “En un país que busca l’eficiència no podem contemplar seguir tenint salaris baixos” .

L’esmorzar ha comptat també amb la presència del President del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Santi Fontseca. El Cercle Cecot és un equip de joves empresaris de fins a 45 anys constituït al 1997 dins el marc de la patronal Cecot amb la missió de ser un lobby d’opinió i dinamitzar la vida econòmica de Catalunya amb la voluntat de millorar el seu entorn social i empresarial.