Home / Activitats / Activitats realitzades / El líder del PSC assisteix als Dinars del Cercle Cecot de Joves Empresaris

El líder del PSC assisteix als Dinars del Cercle Cecot de Joves Empresaris

El líder del PSC assisteix als Dinars del Cercle Cecot de Joves Empresaris

Miquel Iceta: “és moment de prendre decisions econòmiques i a Catalunya estem pendents d’altres coses”

Miquel Iceta, primer secretari del PSC i president del Grup Socialista al Parlament de Catalunya, ha dit, al dinar organitzat pel Cercle Cecot de joves empresaris, que si bé la recuperació econòmica és cert que ha començat, encara és prou feble i depèn de massa factors externs mentre que a Catalunya el debat sobiranista acapara tot l’interès. Iceta ha explicat això durant el dinar amb empresaris representants del Cercle Cecot de joves empresaris.

El primer secretari del PSC i president del Grup Socialista al Parlament de Catalunya, Miquel Iceta, ha volgut destacar davant d’un grup d’empresaris catalans que, en un moment de recuperació econòmica com l’actual, l’actitud i les decisions dels representants polítics haurien de ser estratègiques i transcendents, i que el debat sobiranista que viu Catalunya està deixant passar oportunitats per liderar una recuperació econòmica que, tot i que encara feble, ja és una realitat.

El president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Santi Fontseca, ha plantejat al líder dels socialistes catalans les inquietuds dels joves empresaris davant la situació política actual i les diferents opcions que, des del Partit dels Socialistes, plantegen per fer créixer l’economia catalana tant en l’àmbit de les infraestructures com en el de la fiscalitat entre d’altres.

El Cercle Cecot és un equip de joves empresaris de fins a 45 anys constituït al 1997 dins el marc de la patronal Cecot amb la missió de ser un lobby d’opinió i dinamitzar la vida econòmica de Catalunya amb la voluntat de millorar el seu entorn social i empresarial