Home / Networking / Notícies del Cercle

Notícies del Cercle

Nit de l'Empresari 2012 - Reconeixement Millor Jove Iniciativa Empresarial

En el transcurs de la Nit de l'Empresari, el Cercle Cecot de Joves Empresaris atorgarà el Reconeixement a la Millor Jove Iniciativa Empresarial.

Green Lab Innovation Services, SLP guanyador del Reconeixement a la Millor Jove Iniciativa

El passat dijous 6 d’octubre, es van reunir a la seu de la patronal catalana Cecot, els vint-i-quatre membres que han composat el Jurat dels Reconeixements Cecot 2011

El Reconeixement Millor Jove Iniciativa Empresarial té premi

El guardonat al Reconeixement Millor Jove Iniciativa Empresarial a més de rebre el diploma de reconeixement serà premiat amb un pack MyStartBox de serveis a l'emprenedor, valorat en 3.600€.

Nit de l'Empresari 2011 - Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

El proper 21 d'octubre  en el transcurs de la Nit de l'Empresari el Cercle Cecot de Joves Empresaris atorga el Reconeixement a la Millor Jove Iniciativa Empresarial . Participa!!!

Jordi Vilar participa al 1r Fòrum d'Inversió de BANC

El 6 de juliol es va celebrar a la Cecot el primer Fòrum d'Inversió de BANC (Business Angels Network Catalunya). L'acte va ser presidit pel Sr. Antoni Abad, president de Cecot i BANC i pel Sr. Jordi Vilar, president del Cercle Cecot de Joves Empresaris.

El Cercle Cecot de Joves Empresaris i la NEEC junts per incentivar l’emprenedoria

El Cercle Cecot de Joves Empresaris i l’Associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya, NEEC, han signat un conveni de col·laboració que implica unir esforços per incentivar l’emprenedoria. 

Xavier Solsona, nou president de Cerclemón

A principis d’any, Xavier Solsona va ser escollit per dirigir la presidència de Cerclemon, que fins ara havia estat ocupada per Jordi Vilar, actual president del Cercle de Joves Empresaris.

Noves incorporacions al Cercle Cecot

Desde el Cercle volem aprofitar per donar la benvinguda a les darreres incorporacions que hi han hagut en aquest nou any 2011:

Sopar de Nadal 2010

Un any més els membres del Cercle Cecot es van reunir per celebrar el ja tradicional Sopar de Nadal.

Esmorzars del Cercle

L'ultim divendres de cada mes, els membres del Cercle estan convidats a la Cecot.