Home / Networking / Notícies del Cercle / Santi Fontseca visita Artplay, "Millor Jove Iniciativa Empresarial 2015"

Santi Fontseca visita Artplay, "Millor Jove Iniciativa Empresarial 2015"

Santi Fontseca visita Artplay, "Millor Jove Iniciativa Empresarial 2015"

L'empresa de Calonge es va endur el guardó promogut pel Cercle Cecot

El president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Santi Fontseca, va visitar recentment les instal·lacions d’Artplay, l’empresa de solucions modulars d’exposició i interiorisme guardonada com a Millor Jove Iniciativa Empresarial 2015. Fontseca va conèixer de primera mà l’evolució i les fites assolides a Artplay de la mà del seu director general, Marc Salvatella.

A l’hora de lliurar el guardó com a Millor Jove Iniciativa Empresarial, el jurat dels Reconeixements Cecot va valorar l’evolució del model de negoci d’Artplay, que ha passat d’empresa distribuïdora, amb la comercialització d’expositors modulars i muntatge d’estands, a apostar per la fabricació de sistemes d’exposició innovadors i sostenibles. Tot aquest procés s’ha dut a terme amb un creixement substancial de la facturació i la plantilla, i partint d’un enfoc basat en la millora contínua i el control de la qualitat.

Durant la seva visita, Santi Fontseca va felicitar el director general d’Artplay per l’expansió del seu model de negoci, i el va encoratjar a seguir treballant per consolidar l’empresa amb el segell de la qualitat i l’entusiasme.