Home / Networking / Notícies dels membres del Cercle

Notícies dels membres del Cercle

Noves instal·lacions de Leitat

La revista professional OFICINAS, ha publicat un reportatge sobre les noves intal·lacions que Leitat va inaugurar el passat més d'octubre.

LEITAT és un centre tecnològic que té com a objectiu col·laborar amb empreses i institucions afegint valor tecnológic tant als productes com als processos i focalitza la seva feina en l'investigació, el desarrolláment i l'innovació industrial (I+D+2i).

Prismàtic se diversifica apostando por las TIC

La empresa terrassense Prismàtic Arts Gràfiques, S.A. ha aprobado un ambicioso plan estratégico, que se implantará en los próximos años, con el fin de desarrollor todo tipo de soluciones tecnológicas relacionadas con el mundo digital.

Noves instal·lacions de Telstar

La revista professional OFICINAS , especialitzada en instal.lacions d'empreses , ha publicat un article sobre la nova seu de la multinacional egarenca Telstar dedicada a la fabricació de maquinaria per al sector farmacèutic.

Lamp aumenta su presencia internacional

LAMP , empresa de iluminación técnica arquitectónica, experta en asesorar y diseñar nuevas soluciones adaptables a cualquier proyecto, aumenta su presencia internacional.

Construccions Baldó se dota de un sistema de gestión integral

La Compañía Construccions Baldó S.A., firma egarense especializada en edificación y obra civil, ha obtenido el certficado ISO 9001:2008 y el certificado ISO 14001:2004 para las actividades de edificación y obra civil.

Gico firma un acuerdo con la farmacéutica Grifols

Gico, la empresa de Software dirigida por Xavier Giner, ha firmado un acuerdo con el grupo farmacéutico Grifols para implantar sus soluciones informáticas.

Tradeinn confia en Masachs para gestionar la compra de sus nuevas instalaciones.

La empresa Tradeinn ha comprado un complejo de 4 naves comerciales-industriales de 2.686 m2, a pie de la Carretera de Palamós en la localidad de Celrà, Girona.

Reportatge de Gemma Cernuda al Yo Dona

Gemma Cernuda, executiva i membre del Cercle, ens mostra com en determinats moments un assistent personal ens pot ser de gran ajuda.

Agustín Vilar SA col·labora amb la 19 edició de la Marató de TV3

Amb motiu de la 19 edició de la Marató de Tv3 dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, es va fer un especial del nou programa, " L'endemà ",  una sèrie documental de 12 capítols que narra com les persones afronten canvis importants a la vida .

Masachs assessora la compra de la nova seu de Bo de Debó

L' empresa Bo de Debó ha elegit una nau amb una superfície de 6.400 m2 d'entre les diferents alternatives presentades per Masachs Naus Industrials, per a instal.lar-hi la seva nova seu corporativa.