Home / Networking / Notícies dels membres del Cercle / El Centre d'Ocupació Especial Cant, guardonat com a PIME responsable

El Centre d'Ocupació Especial Cant, guardonat com a PIME responsable

El Centre d'Ocupació Especial Cant, guardonat com a PIME responsable

La seva tasca va ser premiada durant la Nit de l'Empresari

El 1r Reconeixement CaixaBank a la PIME Responsable 2015 va anar a parar al Centre d’Ocupació Especial Cant. Juan Antonio Rubio, director comercial de Grup Cant i president de Cerclemón –la vessant solidària del Cercle Cecot- va ser l’encarregat, durant la Nit de l’Empresari, de rebre el guardó que premia la tasca d’aquesta entitat dedicada a l’aprenentatge i la formació de treballadors desfavorits per diverses situacions personals.

El Grup Cant, del qual el Centre d’Ocupació Cant en forma part, es va fundar el 1963 a Terrassa, Barcelona. Durant més de 50 anys, l’empresa han anat creixent des de la petita empresa familiar inicial fins a consolidar-se com a empresa de referència en el sector de la prestació de serveis generals integrals.

“A Grup Cant ens sentim especialment orgullosos del nostre Centre Especial de Treball, que dóna feina a unes 70 persones amb risc d'exclusió social i/o diversitat funcional”, assegurava Juan Antonio Rubio en una entrevista prèvia a la celebració de la Nit de l’Empresari.