Home / Cerclemón / Memòria

Memòria

Memòria

Octubre 2014

El 2n Torneig de Pàdel Solidari es va celebrar a les instal·lacions del Terrassa Club de Pàdel. Els patrocinadors i col·laboradors han estat: Terrassa Club de Pàdel, LMG, Agustin Vilar, Hermanos Cant, Peninagrup, Casamitjana, Casas Sabaters, Sportium, Lamp, Can bonastre, Land Rover Pàdel, Sensocar, Hidrotec, Skeyndor, Brecamp, Diari de Terrassa 

Octubre 2013

El cinc d’octubre es va celebrar a les instal·lacions de l’Atlètic un torneig de pàdel solidari organitzat per la comissió Cerclemón, del Cercle Cecot de Joves empresaris. Tots els diners de la inscripció dels participants havien d’anar destinats íntegrament a El Rebost.
Amb els diners de la recaptació, Cerclemón va lliurar el 30 d'octubre 1908 pots de cacau en pols que es distribuïran a famílies amb necessitat.
A l’acte de lliurament hi ha assistit el president de Creu Roja a Terrassa, Marià Gàllego, i el president de Cerclemón, Oriol Casamitjana

Octubre del 2012

Actuació solidària en benefici del Rebost. El passat 5 d'octubre es va organitzar l'actuació solidària del còmic i popular humorista, Jordi LP. Amb els diners recaptats s'han pogut lliurar 4608 litres de Llet Nostra. Aquest projecte a més de comptar amb l'ingrès de la venda d'entrades també hem comptat amb els donatius i patrocinis de Banc Sabadell, Skeyndor, Hermanos Cant, Gallina Blanca i la col·laboració del Centre Cultural de Terrassa, així com les donacions anonimes rebudes.

octubre 2011

Salta per a la Marató : el 8 d'octubre es va organitzar una jornada solidària infantil per recaptar diners per a la Marató de TV3 2011. Aquest any la Marató va dirigida a la Regeneració i Transplantaments d'Òrgans i Teixits. Es van col·locar 3 inflables infantils a la Plaça Vella i 3 a la Plaça del Progrés de Terrassa. Els diners es van recollir a través de la col·laboració d'empreses sòcies del Cercle, de Terrassa Centre i la venda directa de polseres que donaven accés als inflables.

Setembre 2010

Col·laboració amb l’Associació d’Intervenció en Drogodependències d’Egara (AIDE) : l’objectiu d’aquesta associació es mirar d’apropar a la gent amb problemes de consum, recursos sanitaris que els pugui ajudar. Cerclemón hi ha col·laborat donant suport per redirigir jurídicament aquesta entitat, poder obtenir millor finançament i legalitzar la situació dels projectes

Juliol 2010

Col·laboració amb la casa dels Xuklis: la casa dels Xuklis és una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb càncer que tenen la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència de Barcelona per rebre tractament. Cerclemón hi va col·laborar facilitant contactes d’empreses de mobles que els oferien un preus i tracte especial, amb la voluntat de col·laborar en aquesta causa.

Juny 2010

Col·laboració en la publicació del conte “La mare i els cavallers contra el càncer”: aquest projecte va sorgir donant suport a la campanya solidària: Com ho diem als nostres fills? que promoguda pel GPIC i Oncolliga volia recollir diners per publicar el conte escrit per la Marga Martí. Cerclemón va gestionar la publicació i  maquetació del conte amb la col·laboració de Prismatic i Dfusió, empreses membres del Cercle Cecot de Joves Empreses.

Gener 2010

Campanya solidària “Programa sense llar” de la Fundació Busquets: En resposta a la sol·licitud de col·laboració rebuda de la Fundació Busquets, es va dissenyar aquesta campanya per recollir el mobiliari i diners necessaris per rehabilitar una casa amb la intenció d'allotjar-hi persones en situació sense sostre. Es va assolir l’objectiu i es preveu que durant el gener del 2010 s’inauguri aquesta llar.

Juny de 2009

Guia per a la Integració de Persones Estrangeres Immigrades: Cerclemón ha elaborat i publicat 750 exemplars d’aquesta guia que pretén de forma breu i senzilla recopilar  tots aquells aspectes que afecten el dia a dia d’una persona immigrada.

Maig de 2009

Reunió de Cerclemón amb representants del Fòrum de Ciutadania de Terrassa, col·laborant en el grup de treball d’anàlisi, per tal de recollir les percepcions vers la immigració en relació a l’àmbit empresarial.