Home / Sala de Premsa / El coordinador general de CDC assisteix als dinars del Cercle Cecot

El coordinador general de CDC assisteix als dinars del Cercle Cecot

El coordinador general de CDC assisteix als dinars del Cercle Cecot

Josep Rull afirma que hi ha grans multinacionals que veuen la independència com una oportunitat

Josep Rull, secretari tercer de la Mesa del Parlament i Coordinador General de Convergència Democràtica de Catalunya ha dit al dinar organitzat pel Cercle Cecot de Joves empresaris que la independència és la única via possible per millorar les condicions dels catalans. En un dinar davant 24 empresaris, el polític català ha parlat del procés i ha donat resposta a les inquietuds dels assistents.

El Coordinador General de Convergència ha explicat durant el dinar organitzat pel Cercle Cecot de joves empresaris que grans multinacionals amb les que han contactat els han afirmat que veuen la possible independència de Catalunya com una gran oportunitat. Rull ha afirmat també que en el pla d’empresa desenvolupat en el cas d’una independència de Catalunya no hi ha lloc per la improvisació i que països com Àustria, Dinamarca o Suècia son els països referents amb qui cal emmirallar-se.

El president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Santi Fontseca, ha plantejat les oportunitats que poden tenir els empresaris davant del  procés que viu Catalunya i ha preguntat pels plans previstos en temes com ara la negociació del deute o les concessions que hauria de fer Catalunya en un hipotètic procés d’independència. Santi Fontseca ha afirmat en la seva intervenció: “ho tenim tot per ser una economia de referència a Europa, però és molt important negociar bé i saber gestionar els temps” .

La trobada s’ha fet en el marc de la roda de dinars amb diferents polítics de totes les corrents ideològiques, abans del 27 de Setembre, per poder dotar els empresaris de comunicació directe amb els responsables dels principals partits polítics. 

El Cercle Cecot és un equip de joves empresaris de fins a 45 anys constituït al 1997 dins el marc de la patronal Cecot amb la missió de ser un lobby d’opinió i dinamitzar la vida econòmica de Catalunya amb la voluntat de millorar el seu entorn social i empresarial.

Terrassa, 3 de Setembre de 2015.

www.cerclececot.es

Salva Marsal
608 08 20 42

smarsal@editbcn.com