Formació

Postgrau en Desenvolupament Directiu

By 19 Desembre, 2019 No Comments

El Cercle de Joves juntament amb l’EUNCET, us proposa un Postgrau en Desenvolupament Directiu.

Aquesta formació proporciona els coneixements i les pràctiques necessàries per a la gestió estratègica i directiva de les empreses, tant en el dia a dia, com en situacions de canvi o alteracions de la conjuntura econòmica i de mercat.

Orientat a la pràctica, el PDD satisfà la necessitat de tenir una visió global de l’empresa, de les seves principals àrees de gestió i l’interrelació entre elles.

Aquí trobareu el programa PDD.

Aquesta formació es vàlida dins el programa de Permís Individual de Formació, PIF: a través de les bonificacions de les quotes de la Seguretat Social, l’empresa pot autoritzar a un treballador que disposi d’hores laborals per formar-se.

Trobareu al següent enllaç sobre aquest programa i una presentació sobre els seus avantatges.

L’Escola Universitària de Negocis Caixa Terrassa, EUNCET, és un centre de formació adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, reconegut per la seva forta connexió amb el món empresarial i per la seva voluntat de potenciar la innovació i la transferència de coneixement.

Si esteu interessats en aquesta formació contacteu amb xmitjans@euncet.es

Leave a Reply